Nieuwe repertoire

Oh wat was het fijn om even te kunnen schaatsen! Maar helaas was het van korte duur. Veel mensen keken alweer uit naar een mogelijke elfstedentocht. Maar het ijs is alweer weg, en het wordt weer warmer. Tijd voor ons om ons eens even lekker te storten op een nieuw repertoire… Er staan weer heel wat optredens te wachten. Waarvan ook een aantal terugkerende. Maar toch ook wel weer een heel aantal nieuwe. Leuk om hiervoor wat nieuwe muziek in te studeren. Binnen de band waren de ideëen weer eindeloos. En daarom is er weer heel wat geschreven. Dit zorgt er weer voor dat we flink aan de studie zijn. En zolang het ’s avonds nog donker is, kunnen wij mooi repetities in het donker houden, om te kijken of een ieder zijn partijtje goed heeft ingestudeerd. Dit zorgt uiteraard weer voor hilarische en erg gezellige repetities! Houd dus onze agenda in de gaten en kom ons spotten bij de diverse optredens!!