Alpe d’HuZes was een succes!

Opgeven is geen optie! Dat was het motto van onze reis naar de Alpe d’Huez. Dit gold natuurlijk voor de renners maar ook net zo goed voor ons.

Na een lange reis en een ontspannen woensdag met wat kleine optredens, brak dan donderdag de officiële koersdag aan. De wielrenners startten al om vijf uur ’s ochtends, maar wij mochten lekker rustig aan doen: wij begonnen rond een uur of negen met spelen. En toen brak het feest ook meteen los. Wat hebben we een fantastische dag gehad. Met de camping als startpunt hebben we ons gedurende de dag over de berg verplaatst, met als hoogtepunten bocht twintig rond het middaguur, en na zeven uur ’s avonds vlak voor bocht 1. De reacties van de renners waren hartverwarmend! Een opgestoken duim, een verbeten trek om de mond die verandert in een glimlach, zelfs hier en daar een traan, dat boorde bij ons de laatste reserves aan, want: opgeven is geen optie!
Deze kanjers van wielrenners hebben met zijn allen al ruim 10 miljoen euro opgehaald voor KWF Kankerbestrijding!
Zie ook: www.opgevenisgeenoptie.nl

Dit vind je misschien ook leuk...