De Wodkapel gaat naar Alpe d’Huez!

kaartjeAD6Alpe d’HuZes is een wielerevenement waarbij deelnemers individueel of in teamverband minimaal zes maal op één dag de Alpe d’Huez beklimmen. Niet zomaar, maar om geld op te halen voor het Alpe d’HuZes onderzoeksfond bij KWF Kankerbestrijding. Het is begonnen in 2006 en in enkele jaren uitgegroeid tot een actie waar meer dan 1500 wielrenners aan deelnemen en die meer dan 5 miljoen euro opleverde in 2009.

Rondom deze happening, die volgende keer op donderdag 3 juni 2010 zal plaatsvinden, zal de Wodkapel ‘daar boven op de berg’ optreden om renners en publiek van een vrolijke noot te voorzien tijdens deze serieuze missie. De dag erna zullen eveneens optredens verzorgd worden rondom de camping en feesttent waar veel deelnemers bijeenkomen.

Kijk voor meer info over dit wielerevenement op: www.opgevenisgeenoptie.nl

Dit vind je misschien ook leuk...